Hvorfor er alle så opptatte av hvordan andre og dem selv ser ut? Hvorfor bryr folk seg? Det ender bare opp med at det ikke noen her som klarer å se på seg selv uten å tenke negativ. Hvorfor kan ikke folk bare akseptere at alle ser forskjellige ut, og at ingen er perfekte?

Jeg ser "gå ned i vekt", "slik får du vekk julefetter", "flat mage til sommeren" i hvert eneste magasiner jeg ser. Hvorfor er folk så opptatt av å gå ned i vekt? Se tynn ut. Når vart det stygt å vere normal? Hvorfor skal det vere så mye bedre med forlite enn å ha noen kilo ekstra på kroppen? Det er ikke noe rart at folk blir så opptatt i hvordan man ser ut, når alt man ser på nettet, på reklamer og i magasin er om hvordan man får den perfekte huden, hvordan man kan gå ned i vekt, og hvor bra det forskjellige produkter er. Hvorfor kan man ikke bare få vere seg selv, føle seg pen uten å måtte dæsje på med et tonn med sminke hver dag for å føle seg fin? Hvorfor kan folk ikke akseptere seg selv, og la vere å tenke på at man ikke er bra nok. For DU er bra nok. Det er ingen som er eller kan bli perfekte. Så hvorfor prøve å bli noe man ikke er?
Det blir flere og flere jenter der ute som starter med spiseforstyrrelser, trening og får dårlig selvtillit rett og slett fordi alle er så opptatt med hvordan man ser ut. Det burde ikkje være sånn at folk ikke vil se seg selv i speilet for de bare ser det negative med seg selv. Så klart, alle har noe det ikke liker. Men hva med de man faktisk liker?

Vi jenter og gutter skal gå ut, vere med venner, og ha det kjekt. Samma faen hvordan man ser ut, så skal man gå ut og nyte livet. Ungdomstiden skal vere latter, venner, fester, og det å ha det kjekt med andre mennesker. Man skal kunne ta seg en kafe tur, eller en kveld med venner å spise masse godteri. Man skal ikke bry seg om hvor mange kalorier det er vi tar i oss om dagen. Vi skal ikke hoppe over måltider i frykt for at man kanskje legger på seg, og ikke kommer til å bli likt av seg selv eller andre mennesker. Det er ikke sånn at om man legger på seg så mister man alle vennene sine, eller at folk miss liker personen sterkt bare fordi man har litt ekstra på kroppen. Det er ingen så bryr seg om hvordan du ser ut, ikke noen i familien eller venner. For om di gjør, så er di ikke en venn. Vær glad i deg sjøl, se deg i speilet å smil for det er ingen andre som ser ut som deg. DU er nydelig sånn som du er. 
Venner.Glede.Sorg.Latter.Skuffelse.Kjærlighet.Ikkje bra nok.Følelser.Morro.Klumpen i halsen.Minner.Stress.Tanker. Usikkerhet.Løgn.Svak.Agressiv.Tom.Forvirra.Aleine.Knust.Bra.Familie.Ready-to-move-on.Hat.Savn. Jentekvelder.Nattameldinger.Sms.Diskusjona.Rykter.Krangel. Usikkerhet.Han.Etiskedilemma.Bilder.Nå kjører jeg i gang en spørsmålsrunde!!!! yyyyyyyyyyyyyyy

 

Har du noe du lurer på?
 

Hei alle sammen :)

Kjøpte meg nytt øyenskyggesett på butikken i dag. Merket er BC (Body Collection). Har aldri hørt om de da men :D Eg måtte ha noen nye øyenskygger nå siden de eg har e blitt så utrulig gamle :) Her har eg da øyenskygge, lebestift og blush XP De e 137 forskjellige farga og gleda meg til å prøve de ut imårra :)) Men nå skal eg snart ut så snakkes :D  
Hejj bloggen :*
Har laga nytt design og header, eller design har jeg ikke laget selv da men.

Det har ikke helt gått opp for meg at årstallet har komt på 2012, er ikke det året vi skal dø da? hehe. I år/fjor feiret jeg nyttårsaften på falkenhytten sammen med kjæresten, familien hannes og venner av de. Det var igrunn ganske koselig, det var også ganske nytt for meg. Jeg er ikke akuratt den typen som reiser opp på fjellet til hver anledning.. Jeg er heller den personen som velger å bli heime, og heller reise ut å finne på noe. Men denne gangen så falt viljen min på noe helt annet. Så i menst jeg var på fjellet med en herlig gjeng, var alle de andre vennene mine ute å feiret og kose seg sammen. Det at jeg gikk inn i det nye året sammen med verdens beste gutt va ganske så godt å tenke på.

Jeg har ikke stort mange nyttårs forsett, eller så veldig store forhåpninger til dette året, men noe har jeg!
♠ Jeg ska bli flinkere på selvrespekt

♣Holde ut med de bra karakterene jeg har, og få bedre på de som ikke er like bra

♠ Vere mer med venner, ha flere kvelder der alle jentene samles, og holde kontakten med de gammle.

♣  Holde meg til de nære eg har, og gi godt faen i folk som er bare ute etter å prøve og ødlegge for andre

♠ Ikke alltid høre på rykter

♣ Bli en bedre venn og kjæreste

 

BTW:

 

Nå ligger jeg i sengen å spiser m&m's og ser på gossip girl! Herregud, det er så bra! Har ikke sett det siden onsdag, (egentlig torsdag, men fikk ikke så mye med meg på den episoden.)
SÅ XOXO Anna Girl :*
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn

bloglovin

A r k i v


Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011


K a t e g o r i e r


 • » Anna
 • » Blogg


 • L i n k e r


  blogg.no
  Få din egen blogg!

  D e s i g n


  Designet er laget av Katrine.

  hits