Hei!
Det var ikke noe form for selvbruning på meg igår, mine to småsøsken måtte ha badet og nektet å bruke badet nede, så jeg sto over det. Isteden tok jeg meg en skikkelig selvpleie med scrub, bodylotion og ansiktsmaske. Var virkelig deilig! Følelsen av god og mjuk hud - lukta av vanilje!♥  Så tenkte jeg skulle anbefale det til dere! :)
Nå er jeg nett komt fra skolen, utrulig tung dag idag. Alt var bare så utrulig tungt og kjedelig. Var ikke noen vanskelig fag elns, det var bare utrulig tungt. Vi skulle jo egentlig ha engelsk i di 2 første timene idag.. men vår kjære lærer kræsjet og havnet på sykehuset, så vi vart bare sittendes i klasserommet å prate ol.

Synst om anbefalinger av produkt? :) 
Hei!

Nå har jeg nett ryddet badet, skal snart vaske det før det videre blir å sette på noen kle i vaskemaskinen. (Har nett lært meg å vaske kle, så jeg er litt stolt.) Når jeg er ferdig med husarbeidet, tenkte jeg å bruke resten av kvelden min på selvpleie. Ta en lang, god dusj, scrub ol. og kanskje selvbruning og ansiktsmaske. Stemoren min har nettopp komt hjem fra butikken med garnier pure 3 in 1! Brukte den litt før, men så bare glømte jeg den helt.. Så har tenkt å prøve den igjen, å håper den funker!

Tenkte jeg skulle skrive en liten anbefaling om hvilken selvbruning jeg bruker..?


Hvilken selvbruning bruker du?

Vasker du kler?


Nå kjører jeg i gang en spørsmålsrunde!!!! yyyyyyyyyyyyyyy

 

Har du noe du lurer på?
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn

bloglovin

A r k i v


Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011


K a t e g o r i e r


 • » Anna
 • » Blogg


 • L i n k e r


  blogg.no
  Få din egen blogg!

  D e s i g n


  Designet er laget av Katrine.

  hits