Hvorfor er alle så opptatte av hvordan andre og dem selv ser ut? Hvorfor bryr folk seg? Det ender bare opp med at det ikke noen her som klarer å se på seg selv uten å tenke negativ. Hvorfor kan ikke folk bare akseptere at alle ser forskjellige ut, og at ingen er perfekte?

Jeg ser "gå ned i vekt", "slik får du vekk julefetter", "flat mage til sommeren" i hvert eneste magasiner jeg ser. Hvorfor er folk så opptatt av å gå ned i vekt? Se tynn ut. Når vart det stygt å vere normal? Hvorfor skal det vere så mye bedre med forlite enn å ha noen kilo ekstra på kroppen? Det er ikke noe rart at folk blir så opptatt i hvordan man ser ut, når alt man ser på nettet, på reklamer og i magasin er om hvordan man får den perfekte huden, hvordan man kan gå ned i vekt, og hvor bra det forskjellige produkter er. Hvorfor kan man ikke bare få vere seg selv, føle seg pen uten å måtte dæsje på med et tonn med sminke hver dag for å føle seg fin? Hvorfor kan folk ikke akseptere seg selv, og la vere å tenke på at man ikke er bra nok. For DU er bra nok. Det er ingen som er eller kan bli perfekte. Så hvorfor prøve å bli noe man ikke er?
Det blir flere og flere jenter der ute som starter med spiseforstyrrelser, trening og får dårlig selvtillit rett og slett fordi alle er så opptatt med hvordan man ser ut. Det burde ikkje være sånn at folk ikke vil se seg selv i speilet for de bare ser det negative med seg selv. Så klart, alle har noe det ikke liker. Men hva med de man faktisk liker?

Vi jenter og gutter skal gå ut, vere med venner, og ha det kjekt. Samma faen hvordan man ser ut, så skal man gå ut og nyte livet. Ungdomstiden skal vere latter, venner, fester, og det å ha det kjekt med andre mennesker. Man skal kunne ta seg en kafe tur, eller en kveld med venner å spise masse godteri. Man skal ikke bry seg om hvor mange kalorier det er vi tar i oss om dagen. Vi skal ikke hoppe over måltider i frykt for at man kanskje legger på seg, og ikke kommer til å bli likt av seg selv eller andre mennesker. Det er ikke sånn at om man legger på seg så mister man alle vennene sine, eller at folk miss liker personen sterkt bare fordi man har litt ekstra på kroppen. Det er ingen så bryr seg om hvordan du ser ut, ikke noen i familien eller venner. For om di gjør, så er di ikke en venn. Vær glad i deg sjøl, se deg i speilet å smil for det er ingen andre som ser ut som deg. DU er nydelig sånn som du er. 


  2 kommentarer på "Hvorfor?"

Postet av: Sophie J.M
enig med deg! sykt bra skrevet :)
01.feb.2012, 14:25
URL: http://sophyyy.blogg.no
Postet av: Jannicke
Bra skrevet!
07.feb.2012, 17:41
URL: http://www.jalani.blogg.no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn

bloglovin

A r k i v


Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011


K a t e g o r i e r


 • » Anna
 • » Blogg


 • L i n k e r


  blogg.no
  Få din egen blogg!

  D e s i g n


  Designet er laget av Katrine.

  hits